UncategorizedΤι να προσέξετε για την σωστή επιλογή ποτηριού

26 Ιουλίου, 2021by Artmaker

Υπάρχουν πολλά είδη εκτυπωμένων ποτηριών εκεί εξώ. Πώς θα επιλέξουμε όμως το ιδανικότερο για μας; H διαδικασία της εκτύπωσης ξεκινάει από το σχεδιασμό. Επιλέγουμε τα χρώματα και το λογότυπο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιθυμούμε να βάλουμε πάνω στο ποτήρι μας. Τα τυπωμένα ποτήρια μπορούν να είναι χάρτινα ή πλαστικά σε κανονική ή ματ υφή ανάλογα...

Υπάρχουν πολλά είδη εκτυπωμένων ποτηριών εκεί εξώ. Πώς θα επιλέξουμε όμως το ιδανικότερο για μας;

H διαδικασία της εκτύπωσης ξεκινάει από το σχεδιασμό. Επιλέγουμε τα χρώματα και το λογότυπο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιθυμούμε να βάλουμε πάνω στο ποτήρι μας. Τα τυπωμένα ποτήρια μπορούν να είναι χάρτινα ή πλαστικά σε κανονική ή ματ υφή ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας.

Όσον αφορά τις διαστάσεις και την χωρητικότητα των ποτηριών, τα  προτεινόμενα μεγέθη προς εκτύπωση είναι  8, 14 και 16 oz. Επίσης υπάρχουν χάρτινα ποτήρια μονού τοιχώματος και χάρτινα ποτήρια διπλού τοιχώματος. Το τι θα επιλέξετε εξαρτάται από το τι εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Τα εκτυπωμένα ποτήρια αποτελούν μια οικονομική λύση για την προώθηση της επιχείρησής σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε το λογότυπο σας ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο επιθυμείτε, προκειμένου να δημιουργήσετε μοναδικά ποτήρια τα οποία θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ειρήνης 44, Άγιος Δημήτριος
210 4441807 / 6971 617098
Δευτ. - Σαβ.: 9.00 - 21.00
DOCUMENTS

Αριθμός ΓΕΜΗ: 160075803000

Created by ©Artmaker 2021